Barncyklar

Nuvarande märken som vi är återförsäljare för

  • Orbea www.orbea.com/se-en/ Känd av eliten! Koperativ cykeltillverkare från spanska Baskien. Europeisk industri sedan 1840. Mycket hög kvalitet. Europeiskt cykelkännande. Lifetime garanti på ram. Extremt prisvärt.

Marvil www.marvil.nu , Svensk design och formgivning.

Giant, www.giant-bicycles.com/se/ världsledande cykeltillverkare.

Liv, www.liv-cycling.com/se/, cyklar av kvinnor för kvinnor.

Ideal, www.idealbikes.net Mycket cykel till en rimlig kostnad är ledordet. Bromsar, växelsystem och hjul av högsta klass och tillförlitlighet. Samtliga Idealcyklar är byggda i Grekland enligt svenska och europeiska säkerhetsstandarder.

 

Alla våra cyklar är färdigmonterade! och säljs ej i lådor, detta för att säkerställa kvaliten & trygheten.

 

Fritt montage av tillbehör och komponenter som finns i lager ingår till alla våra cyklar vid nyköp. (Obs, gäller enbart montage!)

 

För att vara säker på att du får behålla din fina cykel rekommenderar vi våra godkända cykellås och ISR-märkning (International Security Register). Cykeln märks på 8 platser med perforerade dekaler. En etsflourecens stryks över dekalerna och tränger ner i de laserskurna hålen och etsar sig fast i underlaget.

 

Resultatet blir ett tydligt, unikt nummer och en hänvisande webbadress. Dekalen som även kan avläsas med QR-kod, härdar fast och är praktiskt taget omöjlig att avlägsa. Försöker någon ta bort dekalerna, är märkningen ändå synlig i polisens UV-ljus.

 

Läs mer om ISR-märkning på www.isrcodecheck.se

ÖPPET

Måndag-Fredag 12-19

Lördag 12-15

 

ADRESS:

Kronoskogsvägen 8, 903 61 Umeå

Telefon Butiken; 090/125465 Obs! strul med nätet, ring mobilen!!!!

Mobil; 070-592 27 72

Facebook: facebook.com/cykelverkstaden- i-umeå-ab

E-post: bulleribock@gmail.com