Service och underhåll

HEM >> SERVICE OCH UNDERHÅLL

SERVICE OCH UNDERHÅLL


SERVICE OCH UNDERHÅLL


En smord och ren cykel ger en roligare cykelupplevelse. Underhåll förlänger även livslängden på komponenter och cykeln utsätts inte för onödigt slitage.


Ett uttjänt klädesplagg i bomull och cykelolja kan vara skillnaden mellan en trögrullad cykel och en lättrullande kompis. Smörj igenom cykeln regelbundet och torka bort överflödet med bomullsplagget, så har du på ett snabbt och effektivt sätt återbrukat gamla plagg och fått en roligare vardag.


Undvik att tvätta av cykeln med vattenslang och högtryck då strålen är för stark och tränger in i lager och skadar dem. Om cykeln är lerig, låt den torka och borsta sen bort smutsen enkelt med en mjuk borste.

En ren cykel håller dessutom dina kläder rena.Rullar cykeln fortfarande trögt?


För att cykeln ska rulla smidigt och komfortabelt krävs rätt däckstryck. Det står på sidan av däcket angivet i PSI (akronym för pound force per square inch) och BAR ( enhet för tryck definierad som 100 kPa vilket motsvarar 100 000 Pa = 100 000 N/m^2 ≈ 10 mVp)


Läs av vilket minimum och maxtryck som däcktillverkaren rekommenderar pumpa upp till önskat tryck. Det minskar risken för punktering, förlänger livslängden på däcken och framför allt kommer cykeln att rulla skönare.Cykelverkstad


Om det känns övermäktigt med service och underhåll så finns vi där för dig. Vi hjälper dig med allt från hur du på ett enkelt och smidigt sätt underhåller din specifika cykel till avancerade reparationer och utbyte av uttjänta komponenter. Allt för att du ska få en så härlig cykelupplevelse och vardag som möjligt!

ADRESS:

Kronoskogsvägen 8, 903 61 Umeå

Mobil;  070-592 27 72

Facebook: facebook.com/cykelverkstaden- i-umeå-ab

E-post: bulleribock@gmail.com

ÖPPET

Måndag-Fredag 12-18

Lördag 12-15